O nama | Upoznajte maštovit tim The Пијаца restorana
IMG_0054

Lociran pored Cvetkove pijace, stare preko 80 godina, u modernoj aveniji i najdužoj ulici u Beogradu -bulevaru kralja Aleksandra, restoran The Пијаца, pružaće vam najlepši doživljaj u konzumiranju originalne italijanske i hrane iz svih delova sveta, pripremljene od najsvežijih i najkvalitetnijih namirnica a sa puno ljubavi i strasti. Strastvenost u pripremi svakog jela pretočiće se u pravu ljubav serviranu na tanjiru, u kojoj ćete uživati bez žurbe, sa društvom koje vi odaberete.

Maštovita kompilacija ukusa naših jela ali i opušteni doživljaji u našem Lounge baru, pružiće vam jasnu sliku o tome zašto je The Пијаца trg najlepših priča.

Dobra hrana za sve i bez obzira na sve glavna je poruka koja dolazi od naših Master Chiefova. Ponosni na fantastična jela, pažljivo građena i ozbiljno testirana, svrstavaju meni restorana The Пијаца u autentično delo.

team-member-img

Mladen Burgić

šef kuhinje

Kuvar sa dugogodišnjim iskustvom u Srbiji, Rusiji, Rumuniji i Crnoj Gori, koji je znanje sticao u kuhinjama najpoznatijih svetskih restorana.

2 godine je bio šef kuhinje ribljeg restorana Porto Malteze u Beogradu i Moskvi, zatim šef nacionalne kuhinje restorana Taverna Serbulio Costaca u Rumuniji. 4 godine je proveo u poznatom restoranu Waikiki u Tivtu, , a nekoliko godina je kuvao u dobro poznatom restotanu 6 Topola.